Maarten Bouwhuis

Dagvoorzitter

Maarten Bouwhuis is een veelgevraagd dagvoorzitter en debatleider. Daarnaast is hij presentator bij BNR Nieuwsradio. Maarten onderscheidt zich door zijn bevlogenheid, inhoudelijke scherpte en kwinkslag op het juiste moment.

 

René ten Bos

Prof.dr. René ten Bos is hoogleraar filosofie aan de faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit. Tevens is hij columnist voor het Financieele Dagblad. Tot voor kort was hij Denker des Vaderlands.

Anje-Marijcke van Boxtel

Anje-Marijcke van Boxtel is organisatiepsycholoog en werkt in alle hoeken van de wereld als thought leader, executive (team)coach en spreker. Ze zet zich in om leiders en teams te helpen hun positieve impact te vergroten, zowel in het bedrijfsleven als in de topsport. Ze is coach van het Team Brunel in de Volvo Ocean Race. ‘A sea change, Team Brunel in de Volvo Ocean Race’ is haar laatste publicatie.

Pacelle van Goethem 

Pacelle van Goethem is onderzoeker, schrijver en Nederlands meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze traint de top van politiek en bedrijfsleven in overtuigen. Ze ontwikkelde een methode om je charisma en persoonlijke overtuigingskracht direct te vergroten en de best practices van overtuigen en beïnvloedingspsychologie te leren kennen.

 

 
 

Gabriël Anthonio

Prof.dr. Gabriël Anthonio is bestuurder in de GGZ, Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), hoogleraar Leiderschap en Organisaties aan de Rijksuniversiteit Groningen en Lector aan de NHL-Stenden Hogeschool. Regelmatig is het hem gelukt een organisatie vanuit een diepe crisis weer op de rit en tot bloei te krijgen. Op inspirerende wijze verbindt hij theorie, werk- en levenservaring. 

 

 

save the date
 save the date