Anje-Marijcke van Boxtel

Anje-Marijcke van Boxtel is organisatiepsycholoog en werkt in alle hoeken van de wereld als thought leader, executive (team)coach en spreker. Ze zet zich in om leiders en teams te helpen hun positieve impact te vergroten, zowel in het bedrijfsleven als in de topsport. Ze is coach van het Team Brunel in de Volvo Ocean Race. A sea change, Team Brunel in de Volvo Ocean Race is haar laatste publicatie.

Elke Geraerts

Dr. Elke Geraerts is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Elke is mede-oprichter en managing partner van Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal, Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes en Authentieke Intelligentie. Mentaal Kapitaal werd uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds. Elke weet telkens over het brein te inspireren en inzichten te geven die een levenslange impact kunnen hebben.

 
 

Bas Kodden

Dr. Bas Kodden is onderzoeker op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij is werkzaam binnen het Center for Leadership & Personal Development aan Nyenrode Business Universiteit en is directeur van het Executive MBA programma. Hij richt zich op wetenschappelijk onderzoek en het trainen van jonge, ambitieuze studenten naar toekomstige leiders (Hoog Energieke Leidingnemende Doeners). Hij schreef Word een HELD en De Kunst van duurzaam presteren. Zijn nieuwe boek The Devil Inside verschijnt in april.

Katja Staartjes

Katja Staartjes is bergbeklimmer en gaf voor deze passie haar managementbaan op. Zij bereikte als eerste Nederlandse vrouw de top van de Mount Everest, leidde een aantal expedities en maakte een voetreis van 2000 kilometer door de Himalaya. Katja vertaalt haar ervaringen naar de praktijk in organisaties op gebied van leiderschap en teamwork. Zij is spreker, auteur en werkt als trainer/coach. Haar nieuwste boek Topteams - Samen bergen verzetten behoort tot de shortlist van Managementboek van het Jaar.

Bart Brandsma

Bart Brandsma is filosoof, trainer en consultant. Hij noemt zichzelf een praktisch ingestelde filosoof die zich in theorieën verdiept die van waarde zijn in de praktijk. Als journalist zag hij de voorbeelden en de consequenties van polarisatie over de hele wereld: groepen die tegenover elkaar staan en in wij-zij-denken zijn beland. Soms met zeer ernstige gevolgen, zoals in Israël en Turkije. Inmiddels is hij al twaalf jaar wereldwijd bezig met trainingen geven over het mechanisme van  polarisatie en hoe je leiderschap kunt tonen in depolarisatie. 

badge sticker printing
 badge sticker printing